Deco stuc | Beton cir | Stuc design | Stuc art

Wall Design | Deco Stuc©

Deco Stuc© van BvS Exclusieve Wanden is een product dat op praktisch bijna alle ondergronden kan worden toegepast. Zowel op flexibele als harde ondergronden.

Het zorgt voor de unieke uitstraling zoals die van monolitisch afgewerkt beton. 

Het product heeft een geringe laagdikte van circa 2 mm.

Deco Stuc© kan op zowel wanden als vloeren worden aangebracht. Het is geen probleem of de ondergrond nu van gips, steen of hout is. Ook rechtstreeks over tegels behoort tot de mogelijkheden.

Dus als uw badkamer, toilet of keuken aan een moderne look toe is, dan biedt Deco Stuc© uitkomst voor u. Zonder hak- of breekwerk wordt dit product rechtstreeks op uw wand of vloertegels aangebracht en geeft het een trendy en moderne uitstraling.

In tegenstelling tot andere replica producten geeft Deco Stuc© door haar bijzondere structuur een levendig en natuurlijk uiterlijk aan uw interieur.

Deco Stuc wordt handmatig en ambachtelijk verwerkt en kan niet zonder de bijbehorende vlekken of spaanstreken worden aangebracht Ook kunnen er kleine oneffenheden in het oppervlak voorkomen. Dat geeft Deco Stuc juist haar bijzondere karakter. 

Deco Stuc is slijtvast, waterdicht en duurzamer dan verschillende andere producten.
Dankzij het karakteristieke design en de moderne uitstraling kan dit in werkelijk elke ruimte bij u thuis of op kantoor of in de winkel worden toegepast.

Nieuw in onze collectie zijn de Metallic© uitvoeringen. Deze Deco Stuc© is zéér bijzonder te noemen. Door zijn exclusieve uitstraling lijkt het net of dat u een wand heeft die volledigvan goud, koper, zilver of brons is.

Wall Design | Deco Stuc
Belt u ons gerust of vraag een offerte aan!   
Wall Design | Deco Stuc
Wall Design | Deco Stuc