GIETVLOEREN

Kom inspiratie opdoen

De naam zegt het al: een gietvloer wordt niet gelegd, maar gegoten. De vloer kan bestaan uit verschillende lagen en kan tot enkele (3 -6) millimeters dik worden. Een BvS Gietvloer kan eenvoudig op maat over een bestaande vloer worden gegoten en afgewerkt.

Volgens experts is een gietvloer zeer duurzaam en gaat deze decennialang mee. Een BvS Gietvloer is sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk en daardoor geschikt voor toepassing in woonhuizen, kantoren en bedrijfsruimten.

Dat gietvloeren mooi kunnen zijn bewijst BvS Vloeren met haar prachtige collectie die bestaat uit Concrete Design©, Liquid Design© en Quartz Design©. Stuk voor stuk kwaliteitsvloeren, variërend van uniek design, mooi klassiek, opvallend trendy tot en met stoer en karaktervol.

Concrete Design©

De collectie Concrete Design-vloeren van BvS bestaat uit Raw Concrete© en Urban Concrete©, met elk een specifieke betonlook.

Liquid Design©

De collectie Liquid Design-vloeren van BvS bestaat uit de stijlvolle uitvoeringen Comfort©, Metallic©, Revolution en Serenity©.

Quartz Design©

De collectie Quartz Design-vloeren van BvS bestaat uit Dessert Stone©, Marble Stone© en Quartz Stone©, met elk een eigen textuur.