OVER ONS

Over ons

‘Ik ben in 2008 van start gegaan met BvS Vloeren en ongeveer 4 jaar later, in 2012, ook met diverse wandafwerkingen gestart.
Oorspronkelijk ben Ik opgeleid tot mbo-elektricien, maar daar lag niet mijn toekomst. Veel meer had ik interesse in de afbouw en alles daaromheen, en na een korte carrière als stukadoor kwam ik al snel tot conclusie dat ook dit niet helemaal was wat ik zocht. Een familielid kwam met het idee om eens te kijken en mee te lopen in de kunststof vloeren. En zo geschiedde.

Ik kon gelijk goed doorpakken en werkte al snel helemaal zelfstandig. Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan, ben ik in 2008 zelfstandig verder gegaan. Het harde werken heb ik meegekregen van mijn vader. Hij is dan ook mijn steun en toeverlaat. Hij bracht me al op jonge leeftijd bij dat ik als ik iets zou gaan doen, ik het wel goed moest doen. Hart voor je werk hebben, noemde hij dat. 

Nu, zo’n 27 jaar later, mag ik wel zeggen dat een droom is uitgekomen. Ik heb nu 12 jaar een fijn bedrijf met een prachtige showroom in Heesch. Samen met een vijftal zelf opgeleide vakmensen realiseert BvS Vloeren & Wanden de mooiste gietvloeren en exclusieve wanden door heel Nederland en soms ook in het buitenland.’

Bas van Schijndel

 

Meest gedreven vloerenapplicateur van Zuid-Nederland
Door zijn niet aflatende vaktechnische inzet, is Bas uitgegroeid tot de meest gevraagde specialist op het gebied van gietvloeren. Hij startte destijds in Berghem en werkte de eerste jaren als ZZP-er in opdracht van collega-bedrijven.  In 2011 verhuisde het bedrijf naar Heesch. Daar kon hij het bedrijf uitbreiden en was er voldoende ruimte om ook een heel mooie showroom te bouwen. En ook de bedrijfsruimte beantwoord aan alle eisen. Een ideale opslag en werkplaats. 

Van kleine verbouwing tot complete metamorfose
BvS Vloeren & Wanden neemt bij een kleine of grote verbouwing graag alle zorg uit handen.
Wij werken samen met diverse interieur-stylisten, stukadoorsbedrijven en ook installateurs van bijvoorbeeld vloerverwarming, alsmede vloerenleggers die cementdekvloeren aanleggen en/of egaliseren. Als klant heb je maar één aanspreekpunt. Da’s wel zo plezierig.

Onze visie
BvS richt zich met haar vloersystemen specifiek op interieurs waar esthetiek, warmte, eenheid, kwaliteit en details belangrijk zijn. En dit geldt niet alleen voor bij u thuis maar ook voor op uw werk. 

Graag adviseren en begeleiden wij u vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Niet alleen in toepassing, maar ook op het gebied van interieur en kleuradvies. Uw BvS Gietvloer moet niet alleen mooi en van hoge kwaliteit zijn, hij moet ook naadloos aansluiten op uw interieur. Wij helpen u met plezier, In vaste samenwerking met diverse interieurstylisten.

BvS Gietvloeren realiseert dagelijks naadloos strakke vloeren door héél Nederland, België en Duitsland.
Met onze eigen applicatieteams en het brede assortiment vormen we een perfecte partner voor u als particulier, maar ook bedrijfsmatige en industriële projecten zijn voor BvS Gietvloeren niet vreemd.

Kortom, bent u op zoek naar sfeervolle, karakteristieke en comfortabele gietvloer voor bij u thuis?
Of juist een gietvloer met specifieke eigenschappen voor uw bedrijf, kantoor of magazijn, die aan diverse eisen en criteria moet voldoen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u naast een vloer ook op zoek naar een exclusieve afwerking voor wanden in uw slaapkamer, badkamer, keuken, of woonkamer, kijk dan eens bij BvS Wall design© voor Exclusieve Wanden.

BvS Gietvloeren

Uw Brabantse Vloeren Specialist