ONZE VISIE

Onze visie

BvS Gietvloeren richt zich met haar vloersystemen specifiek op interieurs waar esthetiek, warmte, eenheid, kwaliteit en details belangrijk zijn. En dit geldt niet alleen voor bij u thuis maar ook voor op uw werk. 

Graag adviseren en begeleiden wij u vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Niet alleen in toepassing, maar ook op het gebied van interieur en kleuradvies. Uw BvS Gietvloer moet niet alleen mooi en van hoge kwaliteit zijn, hij moet ook naadloos aansluiten op uw interieur. Wij helpen u met plezier, In vaste samenwerking met diverse interieurstylisten.

BvS Gietvloeren realiseert dagelijks naadloos strakke vloeren door héél Nederland, België en Duitsland.
Met onze eigen applicatieteams en het brede assortiment vormen we een perfecte partner voor u als particulier, maar ook bedrijfsmatige en industriële projecten zijn voor BvS Gietvloeren niet vreemd.

Kortom, bent u op zoek naar sfeervolle, karakteristieke en comfortabele gietvloer voor bij u thuis?
Of juist een gietvloer met specifieke eigenschappen voor uw bedrijf, kantoor of magazijn, die aan diverse eisen en criteria moet voldoen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u naast een vloer ook op zoek naar een exclusieve afwerking voor wanden in uw slaapkamer, badkamer, keuken, of woonkamer, kijk dan eens bij BvS Wall design© voor Exclusieve Wanden.

BvS Gietvloeren

Uw Brabantse Vloeren Specialist