Eco Shield | PU wandcoating

Wall Design | Eco Shield©

Als u een strakke en gladde afwerking van uw badkamer of douche wenst, dan biedt Eco Shield© u die mogelijkheid. Met deze PU-wandcoating krijgt u en geweldig strak eindresultaat dat volledig naadloos en waterdicht is. De Eco Shield vloer is duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Eco Shield© is verkrijgbaar in diverse effen kleuren o.a. in RAL en NCS-kleuren, Bovendien is deze schitterende wandafwerking is perfect te combineren met onze Liquid Serenity© Mono of Revolution© Duo gietvloer. Zo creëert u een volledig naadloze badkamer zonder vieze voegen en/of naden.


Belangrijk

Het is belangrijk dat uw badkamer, met name het douchegedeelte, is gestuct met een product op basis van cement zoals bijvoorbeeld Ardex R1 of Ardex A 950. Uiteraard zijn er nog talloze andere merken verkrijgbaar. Welk merk stucmortel er uiteindelijk wordt gebruikt is vaak afhankelijk van de stucadoor welke bij u thuis de wanden komt afwerken.

Het is wel altijd raadzaam om even te informeren of het product wat uiteindelijk wordt gebruikt voldoet aan de juiste eisen.

Nog een belangrijk detail: hoe gladder de gestucte afwerking, hoe strakker het eindresultaat!
De wanden dienen dan ook volledig glad gepleisterd en texklaar te worden opgeleverd.

Heeft u zelf weinig tijd of geen idee waar of wie u moet benaderen en wilt u graag worden ontzorgd, dan willen wij dat graag voor u doen. BvS Exclusieve Wanden werkt nauw samen met een aantal stukadoors in de regio, welke stuk voor stuk ervaren zijn met onze Eco Shield© wandafwerking.

Wall Design | Eco Shield
Belt u ons gerust of vraag een offerte aan!   
Wall Design | Eco Shield
Wall Design | Eco Shield

Voorbeelden hieronder