Frescolori

Frescolori

Frescolori stucpleister is een uniek natuurproduct. Op basis van kalk en in combinatie met het vakmanschap van BvS Wanden & Vloeren, is dit het antwoord op de vraag van de binnenhuisarchitect en zijn opdrachtgever naar een eigentijdse wandafwerking.

Frescolori levert een aantal verschillende afwerkingen, elk met haar bijzondere eigenschappen. Zo geeft de afwerking Spatulata een prachtig glanzend en bont effect. Eilt u liever een egaal glanzend effect? Ook dit is mogelijk en kan met Spatulata worden verkregen, waardoor uw woning een exclusieve Italiaanse look krijgt.

De afwerking Smooth is een glanspleister en lijkt sprekend op het eeuwenoude tadelakt. Het geeft uw muren en wanden een natuurlijk en levendig uiterlijk. Door toevoeging van granulaat krijgt u een speciale gespikkelde afwerking die zeer bijzonder is.

Frescolori Concrete geeft uw wanden een robuust uiterlijk waarbij een steenachtig resultaat wordt verkregen. Uw wanden krijgen hierdoor een doorleefd natuurlijk patroon wat vandaag de dag erg in trek is, want back to basic is de nieuwe stijl.

Stone is een afwerking waarbij het lijkt alsof uw wanden zijn gemaakt van graniet. Door het gebruik van een goudkleurige vulstof krijgt men bij donkere kleuren een glinstering in de wanden. En dat geeft een granietachtig effect. Bij het gebruik van lichtere kleuren wordt het effect anders. Dan lijkt deze afwerking op kalksteen.

Alle afwerkingen kunnen in het hele huis worden toegepast. In de keuken, kamer, slaapkamer en de badkamer. In natte ruimtes kan Frescolori worden afgewerkt met een speciale toplaag waardoor deze waterdicht is.
Wilt u één van de afwerkingen als achterwand voor uw keuken? Dan hebben we ook hiervoor een speciale afwerking, waardoor het verwijderen van vuil en vet geen probleem is.
Alle wandafwerkingen hebben bij oplevering een glanzend eindresultaat, maar wilt u dit liever mat of zijdemat dan kan dat ook.

BvS Vloeren & Wanden is een gecertificeerd bedrijf en maakt uw woning vakkundig tot een waar paleis, waarvan u nog lang plezier zult hebben.
Frescolori Wandafwerking geeft uw woning, kantoor of bedrijf een bijzondere, Italiaanse look. Klassiek, modern of trendy.

Frescolori TravertineFrescolori StructureFrescolori StoneFrescolori SpatulaFrescolori Concrete
BVS Vloeren