BvS Pandomo

BvS Pandomo

BvS Pandomo is een modern, exclusief systeem, met grenzeloze architectonische mogelijkheden.

U bepaalt hoe uw vloer of wand moet worden: klassiek, edel en homogeen of helemaal individueel.
Het BvS PANDOMO productassortiment biedt u de perfecte oplossing in elke gewenste stijl.

PANDOMO Wanden: naadloze wandoppervlakken, specifiek gemaakt op wens.

Een revolutie voor de wand!

Bij BvS vloeren & Wanden krijgen uw binnenmuren ruimte voor blijvende indrukken. Er kunnen werelden worden gecreëerd vanuit een nagenoeg onbegrensd kleurpalet. De prachtige lichtinval, afhankelijk van de oppervlaktestructuur die door onze vakmensen wordt gecreëerd geeft fraaie impulsen aan uw interieur.
De basis voor Pandomo is witte decorpleister op basis van cement die zich gemakkelijk laat kleuren met speciaal hiervoor ontwikkelde pigmenten. Met BvS Pandomo worden uw vaak saaie witte muren en wanden  omgetoverd en krijgen deze een exclusieve en individuele sfeer. Met een hoge functionaliteit: de speciaal behandelde oppervlakken zijn dampdoorlatend en niet gevoelig voor vetvlekken en vuil. Dit kan meestal eenvoudig worden afgewassen.

PANDOMO Vloeren: creatieve vormen met heel veel kleuren en designs voor uw vloer.

Creativiteit zonder grenzen!

BvS Vloeren en Wanden biedt u nog veel meer. Voor uw gehele woning, winkel of kantoor kunt u bij ons terecht. En niet alleen voor uw wanden maar ook voor uw vloeren. Met Pandomo Floor en Pandomo Floor Plus kent de creativiteit geen grenzen meer. Alle vloeroppervlakken kunnen zonder problemen met een fascinerende intensiteit en strakheid worden vormgegeven binnen het totaalconcept van de ontwerper.
De flexibele egaline Pandomo K1 vormt de basis van de duurzaam belastbare Pandomo Floor en Pandomo Floor Plus. BvS Vloeren realiseert met Pandomo K1 (op basis van cement) gladde en heldere vloeroppervlakken en lijken op monolitisch (gepolierde) afgewerkte betonvloeren met een eenvoudige, moderne uitstraling.

In de verse gelegde Pandomo Floor Plus kan bovendien een speciaal zand worden gestrooid. De vloer wordt daardoor nog sterker, zonder zijn homogene uitstraling te verliezen.

Pandomo Floor en Pandomo Floor Plus van BvS Vloeren bieden veel mogelijkheden. Het basismateriaal kan met Pandomo kleurpigmenten worden ingekleurd. Denk aan bijvoorbeeld aardetinten en grijstinten. Structuren kunnen worden ingewerkt en meerdere kleuren kunnen naadloos naast elkaar worden gezet. Ook elementen van andere materialen kunnen worden geïntegreerd, waardoor combinaties van hout en tegels of andere kunststofvloeren mogelijk zijn.

padoma01padoma02padoma03padoma04
BVS Vloeren