Beton Ciré

Beton Ciré

Beton Ciré is een product dat op praktisch bijna alle ondergronden te gebruiken is, zowel op flexibele als harde ondergronden. Het zorgt voor de unieke uitstraling zoals die van monolitisch afgewerkte  beton. Het product heeft een geringe laagdikte van circa 2 mm.
Beton Ciré kan worden aangebracht op zowel wanden als vloeren. Verschillende ondergronden als gips, steen, hout of tegels vormen geen probleem.

Dus is uw badkamer, toilet of keuken toe aan een moderne look, dan biedt Beton Ciré voor u uitkomst. Zonder hak- of breekwerk wordt dit product rechtstreeks op uw wand of vloertegels aangebracht en geeft een trendy en moderne uitstraling.
In tegenstelling tot andere replicaproducten geeft Beton Ciré door zijn bijzondere structuur een levendig en natuurlijk uiterlijk aan uw interieur.

 

Beton Ciré wordt handmatig en ambachtelijk aangebracht en kan niet zonder vlekken of spaanstreken worden gemaakt. Ook komen er soms kleine gaatjes in het oppervlak voor.
Die specifieke kenmerken geeft Beton Ciré juist zijn bijzondere karakter. Tevens is Beton Ciré slijtvast, waterdicht en meer duurzaam dan allerlei andere producten. Het moderne design past qua uitstraling in werkelijk elke ruimte in uw thuis, kantoor of winkel.

betoncire01betoncire02betoncire03
BVS Vloeren