BvS True Design

BvS True Design

Bij BvS True Design vloeren moet u denken aan vloeren met een extra dimensie.Door de ontwikkeling van nieuwe printtechnieken bij bijvoorbeeld de fotoprint vloer zijn de mogelijkheden voor een eigen ontwerp bijna oneindig. Het is zelfs mogelijk door het gebruik van speciale prints en hiervoor bestemde harsen een driedimensionaal effect te creëren. Wat dacht u van een vloer met fotoprint, waarbij een foto levensgroot wordt ingegoten? Of een foto van uw bedrijfslogo, boot, strand of zomaar een leuk motief? Bijna alles is mogelijk. De mogelijkheden zijn zo groot, dat u naast de keuze uit de BvS Collectie zelf de volledige vrijheid krijgt om uw vloer te ontwerpen. En daar willen wij u uiteraard graag mee helpen. Kortom als u zich wilt onderscheiden van de rest, kies dan voor een originele BvS True Design vloer.

Om u een beeld te geven van de verschillende mogelijkheden heeft BvS Vloeren meerdere voorbeelden zoals de hier boven omschreven fotoprintvloer. Of u kiest voor de Sparklevloer, ook wel glittervloer genoemd. Ook deze vloer is in talloze kleuren leverbaar en geeft zoals de naam al zegt een fonkeling die vanuit elke hoek waarneembaar is.
Ook heel bijzonder is bijvoorbeeld een vloer waarbij voorwerpen worden ingegoten. Denk hierbij aan onder meer muntstukken, schelpen , glasscherven of buttons. Het oppervlak voelt na afwerking van de vloer dus helemaal glad aan. De voorwerpen zijn dus volledig ingegoten in een transparante laag.

BvS True Design vloeren zijn er dus in vele kleurvarianten en bijzondere uitvoeringsmogelijkheden. Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Op telefoonnummer 06-51 38 03 64 of 0412-85 40 93.
Of stuur een e-mail naar: info@bvsvloeren.nl

true-design01true-design02true-design03
BVS Vloeren