BvS Concrete Design

BvS Concrete Design vloer

BvS Concrete Design vloeren zijn momenteel bijzonder populair. Dit industriële design is trendy en kan overal worden toegepast, zowel bij u in huis als in de winkel of op uw kantoor. BvS Concrete Design vloeren zijn te verkrijgen in verschillende fraaie grijstinten. Van lichtgrijs tot antraciet, allemaal met een frisse, moderne uitstraling.

De naadloze BvS Concrete Design vloer wordt nabehandeld, waardoor de vloer een uitstraling krijgt van zijdeglanzend gepolierd beton. De Concrete Design vloer bestaat voor het grootste gedeelte uit cement en is bijna niet van een echte betonvloer te onderscheiden en heeft dan ook dezelfde karakteristieken. Met geringe minimale laagdikte van 5 à 6 mm is de onderhoudsvriendelijke Concrete Design vloer eenvoudig te realiseren en kan deze op verschillende ondergronden worden aangebracht.

Belt u ons gerust of vraag hier een offerte aan.

BvS Vloeren cre?ert  met deze zeer unieke vloer een exclusieve sfeer in uw woning, winkel, showroom of kantoor. Mede door de jarenlange ervaring, vakkennis en juiste applicatietechnieken bent u bij BvS Vloeren op een veilig en vertrouwd adres.

Eigenschappen

  • Naadloos
  • krasvast
  • Oplosmiddelvrij
  • Uniek
  • Chemicaliënbestendig
  • Anti-allergie
  • Slijtvast


Toepassingsgebieden:
Privé: entree, woonkamer, keuken en slaapkamer
Professioneel: winkels, kantoren en showrooms

Onderhoud:
Onderhoudsvriendelijk, normaal onderhoud: stofzuigen, stofwissen (swiffer) en dweilen met een speciaal onderhoudsmiddel ten behoeve van de waslaag uiteraard bij ons te verkrijgen.

Het wordt aangeraden om met een zachte borstel te stofzuigen, en uw meubilair te voorzien van bescherming aan de onderkant dit om eventueel krassen tegen te gaan.

concrete-01concrete-02concrete-03
BVS Vloeren