BvS Marmerstone vloer

BvS Marmerstone vloer

De BvS Marmerstone vloer is opgebouwd uit echte marmerkorrels die gebonden worden met een hoogwaardige kunsthars. De Marmerstone is er in verschillende maten, ofwel korrelgrootten. Iedere korrelgrootte-combinatie geeft een andere, eigentijdse uitstraling. De BvS Marmerstone vloer is in maar liefst 18 prachtige standaardkleuren te verkrijgen en past in iedere omgeving.

Marmerstone neemt door de kenmerkende structuur gemakkelijk de omgevingstemperatuur op. En ook houdt dit type vloer de temperatuur langdurig vast. Wel zo prettig als u denkt aan een kil en koud aanvoelende tegelvloer. Een Marmerstone vloer is geschikt voor vloerverwarming, maar biedt zelfs zonder vloerverwarming een behaaglijk wooncomfort.
Het aanbrengen van dit type vloer vereist vakmanschap en een goede voorbereiding. Eerst wordt bepaald of de ondergrond geschikt is. Daarna pas wordt de Marmerstone geheel vakkundig, egaal met de hand aangebracht. Dankzij haar jarenlange ervaring is BvS Vloeren hét ideale adres voor het aanbrengen van Marmerstone voor veel uiteenlopende toepassingen. En de prijs/kwaliteitverhouding is perfect.

Wij leggen Marmerstone vloeren in onder meer:

  • Woonhuizen
  • Appartementen
  • Autobedrijven
  • Showrooms
  • Wachtruimtes
  • Terrassen
  • Galerijen en balkons

Het spreekt voor zich dat elke toepassing haar eigen bijzondere behandeling vereist. Met de juiste handelingen is deze chique vloer slijtvast, behaaglijk en zeer onderhoudsvriendelijk. Een BvS Marmerstone vloer kan ook aan de bovenzijde worden afgesloten. Dit wordt gedaan met een transparante ‘filler’.
De vloer verliest dan haar open karakter maar is dan goed afgesloten voor vloeistoffen. Hierdoor is de vloer nog vriendelijker in het dagelijks gebruik. Voor de meeste toepassingen is dit echter niet nodig en is de normale structuur uitstekend geschikt voor jarenlang woongenot.
De naadloze BvS Marmerstone vloer cre?ert een warme en tevens behaaglijke sfeer in uw woning, winkel of bedrijf. Dit type vloer kan ook uitstekend buiten worden toegepast.

marmerstone01marmerstone02marmerstone03marmerstone04
BVS Vloeren