BvS Industrial Egalinevloer

BvS Industrial Egalinevloer

De BvS Egalinevloer is een efficiënte oplossing voor het opknappen van bijvoorbeeld oude en of versleten cementdekvloeren. Maar ook voor versleten betonvloeren in magazijnen, fabriekshallen of parkeergarages.
Onze egaline bestaat uit hoogwaardige, kunststofverbeterde aluminiumcement. De vloeren vanaf +/- 5 mm kunnen onder normale omstandigheden de volgende dag al worden belast voor licht verkeer.
Na 48 uur kan de vloer volledig mechanisch worden belast.

Naast de verschillende toplagen, hebben wij een egaline die uitstekend functioneert als basislaag, ter vervanging van de cementdekvloer. Deze vloer kan moeiteloos in diktes van 2 mm tot 30 mm worden aangebracht. Zo heeft u binnen één dag een nieuwe gezonde ondervloer voor tegels en tapijt.

Heeft u een dermate slechte vloer dat deze volledig strak en vlak gemaakt moet worden. Dat kan door onze
ervaring voor allerlei situaties, zoals super vlak tussen bijvoorbeeld stellingen waar met reachtrucks wordt gereden. Maar ook bij u thuis of in de winkel waar flink is verbouwd en gesloopt en de vloer eerst weer vlak moet worden gemaakt, alvorens men weer verder kan met het afbouwen van het project.

De door BvS Vloeren gebruikte egaline kan automatisch worden verpompt met speciale mengpompen.
Daardoor kunnen wij per dag oppervlakten egaliseren tot wel 1.600 m². Dat is ideaal voor het opknappen van onder meer uw magazijnvloer of verregende betonvloer.
Door onze jarenlange ervaring met het egaliseren van fabrieksvloeren, magazijnen, parkeergarages, woningen en het werken met diverse soorten egaline, mogen wij ons tot de specialisten rekenen.

BvS Vloeren legt deze vloeren in o.a

  • Woningbouw
  • Garages en schuren
  • Werkplaatsen
  • Fabriekshallen
  • Opslagplaatsen
  • Magazijnvloeren
  • Parkeergarages
egalinevloer01egalinevloer02egalinevloer03egalinevloer04
BVS Vloeren